Video

Kijken: deze dronevideo’s werden met de nieuwe DJI Mini 4 Pro gemaakt

De DJI Mini 4 Pro is nog geen week op de markt en nu al vindt je op YouTube de nodige video’s die gemaakt zijn met deze nieuwe minidrone. Hieronder vind je een selectie van video’s die prima weergeven hoe capabel de nieuwe 4K-camera is. De hogere framerates en de mogelijkheid om in D-log te filmen bieden videomakers nog meer ruimte voor creativiteit dan voorheen.

 

DJI MINI 4 PRO : Unleashing the Skies – door Stéphane Couchoud

DJI MINI 4 PRO – CINEMATIC | USA, AMERICA – door nykesworld

DJI Mini 4 Pro: The Mighty Mini – door Zimy Da Kid

Bij Cameranu is de DJI Mini 4 Pro te verkrijgen in de volgende configuraties:

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier