Video

Kijken: New England in piek herfstkleuren, een dronevideo in 4K

Gemaakt door Kevin Eassa, laat deze kleurrijke dronevideo de piek van de herfstkleuren zien in New England, opgenomen tijdens een 10-daagse reis door de Amerikaanse staten Maine, New Hampshire, Vermont en Massachusetts. Kevin beschrijft het als “het meest verbluffende kleurenpalet dat ik ooit heb gezien”. In deze korte film worden de beste opnames van de reis gecompileerd.

Voor Kevin, reizend in zijn busje, is dit niet alleen een kans om de schoonheid van de natuur vast te leggen, maar ook een manier om zijn avonturen op de weg te delen. Hij nodigt kijkers uit om zich te abonneren als ze meer willen zien van zijn luchtopnames, wandelvideo’s, informatieve vlogs over het leven in een busje en leven op de weg.

Met bijna 50.000 weergaven sinds de publicatiedatum, heeft deze film veel kijkers kunnen betoveren met de natuurlijke schoonheid van New England. De film is geschoten met een DJI Mavic 2 Pro drone, en elke shot is individueel gecorrigeerd op kleur voor de meest authentieke weergave.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier