#adv

Deel je passie voor dronefotografie – Stem en win| Nederland in Dronevlucht

In samenwerking met Dronewatch organiseert EIFFEL Projects dé dronefotowedstrijd genaamd Nederland in Dronevlucht. Tijdens deze wedstrijd laten Nederlandse dronefotografen hun creativiteit opstijgen. Zij geven grote civiele infraprojecten een gezicht.

Wie dat het beste doet? Dat mag jij zeggen! Laat je inspireren door hun visie en creativiteit en stem op jouw favoriete foto’s. Niet alleen help je een fotograaf naar de winst, je maakt door te stemmen zelf ook kans op mooie prijzen. Zo kun je een kaartje voor de inhouse expositie op 23 november 2023 winnen en maak je kans op een ingelijste print van de winnende foto. Benieuwd hoe je kunt stemmen? Dat lees je hieronder:

Impact maken

Bij EIFFEL Projects gaan ze verder dan alleen bouwen; ze zetten zich in voor de toekomst van Nederland: “Onze missie is om Nederland toekomstbestendiger te maken en dat betekent werken aan een duurzame infrastructuur, veilige dijken, gebiedsontwikkeling en de energietransitie.”

Omdat dronefotografie zich bij uitstek leent om onze fysieke leefomgeving op een creatieve manier vast te leggen en te delen met anderen organiseren EIFFEL Projects en Dronewatch deze wedstrijd. Tegelijkertijd krijgen de dronefotografen de mogelijkheid om hun netwerk, exposure en vaardigheden te vergroten.

Stemmen wordt beloond!

Kaartje voor expositie in het Team EIFFEL Clubhuis

Kom naar onze inspirerende expositie op 23 november 2023 en bewonder de geweldige foto’s van talentvolle dronefotografen van Nederland in Dronevlucht. 
Zo maak je kans op een kaartje: wijs in elke stemronde (3 in totaal) punten toe aan jouw favoriete foto’s. We sturen iedere ronde een e-mail om je op de hoogte te houden over de volgende stemperiode. We geven maximaal 25 kaartjes weg, dus houd je mail in de gaten en wees er snel bij.

Limited edition Team EIFFEL merch-item

Rondlopen met een limited edition merch-item van Team EIFFEL? Dat kun jij binnenkort!
Zo maak je er kans op: promoot de wedstrijd op Instagram. Tag @eiffelprojects en gebruik de hashtags #TrotsWerk, #eiffelprojects, #dronefotografie in je verhaal of post. We geven maximaal 25 limited edition merch-items weg, wacht daarom niet te lang.

Ingelijste fotoprint van het winnende kunstwerk:

Bemachtig jij een kaartje voor de expositie én promoot je de wedstrijd op Instagram? Onder de actieve stemmers en promoters verloten we 10 keer een ingelijste fotoprint van het winnende kunstwerk. Die wil je hebben!

Stemmen kan via: eiffel.nl/business-units/nederland-in-dronevlucht

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via communicatie@teameiffel.nl.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier