Video

Kijken: Rondleiding bij Floris van Bommel per FPV-drone

Altijd al een blik achter de schermen willen werpen bij schoenenfabrikant Floris van Bommel? Dat kan dankzij deze FPV-dronevideo, die in één take werd opgenomen. Floris: “In het filmpje hieronder zijn de jongens van Dutch Drone Gods met een racedrone door onze fabriek gevlogen. Ik denk niet dat ons filmpje net zo spectaculair is als hun filmpje waar ze een downhill mountainbiker volgen in Chili, maar toch.. het is wel schoenmaken hé. Dat is ook spectaculair.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

3 gedachten over “Kijken: Rondleiding bij Floris van Bommel per FPV-drone

 • Jan van Uffelen

  Sjonge, wat is dat mooi en knap gedaan!!!
  1e klas dronewerk bij een 1e klas schoenmaker!

  Beantwoorden
 • Jos Klappe

  Mooi filmpje bij een mooi bedrijf!
  Mijn volgende paar schoenen wordt waarschijnlijk ook weer van Bommels 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier