Productnieuws

DJI lanceert Osmo Pocket 3 gimbalcamera met 1″ sensor en kantelbaar scherm

DJI heeft woensdag de Osmo Pocket 3 aangekondigd, een veelzijdige gimbalcamera op zakformaat. De DJI Osmo Pocket 3 (€ 539,- bij Cameranu) beschikt over een mechanisch gestabiliseerde camera met 1” CMOS-sensor, een draaibaar touchscreen en de mogelijkheid om moeiteloos tussen horizontaal en verticaal filmen te schakelen. Nieuw is de optie om in 4K/120fps te filmen en ook is ondersteuning voor D-log toegevoegd.

Verbeterde beeldkwaliteit

De compacte en flexibele Osmo Pocket 3 is uitgerust met een 1-inch CMOS-sensor die ten opzichte van zijn voorganger een betere beeldkwaliteit levert, zelfs onder uitdagende lichtomstandigheden. Met de optie om in 4K/120fps te filmen is het ook mogelijk om slowmotionopnamen van hoge kwaliteit te maken.

Dankzij gespecialiseerde beeldkwaliteitsoptimalisatie brengen de nachtopnames van de Osmo Pocket 3 scènes met weinig licht tot leven. De camera stemt de belichting fijn af voor verschillende huidtinten, wat resulteert in een heldere en stralende teint in elk frame. Gevorderde gebruikers kunnen kiezen voor 10-bit D-Log M en HLG kleurmodi, voor extra dynamisch bereik.

De camera bevat een 1″ sensor en is drie-assig gestabiliseerd.

Intelligente Functies

De Osmo Pocket 3 introduceert een aantel intelligente functies. Het 2” OLED touchscreen biedt een intuïtieve gebruikersinterface. Dankzij ActiveTrack 6.0 is het eenvoudig om bewegende onderwerpen te volgen. De drie ingebouwde microfoons reduceren windruis en leggen geluid in stereo vast. Glamour Effects 2.0 past realtime retouchering toe en de Osmo Pocket 3 kan in slechts 16 minuten tot 80% worden opgeladen.

De Osmo Pocket 3 biedt verder een aantal creatieve functies zoals SpinShot, Motionlapse, Digital Zoom en Panorama. Ook functioneert het als een webcam voor online vergaderingen en videogesprekken. De ingebouwde timecode-functie stroomlijnt de post-productie. Opgenomen beelden kunnen eenvoudig op een smartphone of tablet worden bewerkt met de LightCut-app.

Prijs en beschikbaarheid

De DJI Osmo Pocket 3 is per direct verkrijgbaar. Bij Cameranu is de gimbalcamera te koop in de volgende uitvoeringen:

DJI Osmo Pocket 3 – € 539
DJI Osmo Pocket 3 Combo (incl DJI Mic 2, tripod, groothoeklens en draagtasje) – € 679

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

 

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier