Video

Kijken: een Belgische drone-showreel om je vingers bij af te likken

Het Belgische luchtfilmproductiebedrijf Maxim Termote BV werkt voor klanten als Red Bull, Porsche, Netflix, Mercedes-Benz, LVMH en Prime Video. Niet zo gek dus dat hun recent gepubliceerde Drone Showreel 2023 zeer de moeite van het bekijken waard is. Het merendeel van de – zo niet alle – shots in deze reel werden overigens gemaakt met de DJI Inspire 3.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier