Video

Kijken: The Colors of East Java, gefilmd met de DJI Mini 3 Pro

Onlangs bezocht videomaker Chiang Ni de regio Oost-Java in Indonesië. Haar dronevideo, gefilmd met een DJI Mini 3 Pro, neemt je mee over dit verbluffend mooie gebied, dat ongeveer het oostelijke derde deel van Java beslaat en aan de andere kant van het dichtstbevolkte eiland van Indonesië ligt dan Jakarta. De video combineert opnamen van natuurlijke wonderen zoals de vulkanische (en actieve) berg Bromo met stedelijke uitzichten zoals die van Surabaya, de op één na grootste stad van Indonesië.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier