Markt

DJI en Hasselblad openen concept store in Leidschendam

DJI en Hasselblad hebben hun eerste Benelux-conceptstore geopend in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. In de winkel zijn zowel de nieuwste DJI-drones, gimbals en accessoires als de professionele camera’s van Hasselblad te vinden. Gebruikers die bedrijfsmatig aan de slag willen met drones, kunnen met hun vragen terecht bij productspecialisten.

Drones en camera’s

Met een ruimte van 179 vierkante meter biedt de nieuwe DJI | Hasselblad concept store consumenten een ervaring die draait om de wereld van drones en camera’s. DJI presenteert er een scala aan producten, variërend van recreatieve tot professionele modellen. In de winkel zijn de nieuwste toevoegingen aan de DJI-familie te zien, zoals de Pocket 3, Mini 4 Pro, Air 3 en Osmo Action 4, evenals stabilisatiesystemen zoals de RS 3-serie en Osmo Mobile Series.

Hasselblad, dat al decennia lang bekend staat om zijn hoogwaardige camera-apparatuur, brengt in de concept store enkele van hun vooraanstaande producten op het gebied van fotografie. Hier kunnen klanten de X2D 100C, 907X 50C, X1D II 50C en XCD-lenzen bekijken, evenals essentiële accessoires.

De DJI | Hasselblad concept store dient niet alleen als een verkooppunt, maar ook als een ruimte voor productervaring en testmogelijkheden. Klanten kunnen de producten niet alleen bekijken maar ook uitproberen. Ook zijn er vakspecialisten aanwezig die vragen van professionele aard kunnen beantwoorden.

DJI verwierf in 2017 een meerderheidsbelang in Hasselblad. Sindsdien maakt DJI gebruik van technologie van het van oorsprong Zweedse cameramerk in onder andere de Mavic-serie drones.

Openingstijden

De nieuwe winkel is geopend op maandag van 11:00 tot 20:00, op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “DJI en Hasselblad openen concept store in Leidschendam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier