Video

Kijken: de Black Hills en Badlands van South Dakota

In de Amerikaanse staat South Dakota ligt een klein, geïsoleerd gebergte: de Black Hills. Samen met de omliggende grasvlakten van de Great Plains vormt dit gebied een prachtig decor voor drone-opnamen. In deze video neemt Cody Lere Photography je mee naar dit bijzondere gebied. Voor het maken van de droneshots werd een DJI Mavic 2 Pro gebruikt. De beelden zijn daarna bewerkt in Adobe Premier Pro en After Effects. De maker benadrukt dat de luchtbeelden zijn genomen buiten de grenzen van het Nationaal Park, in lijn met de regelgeving van de FAA.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier