Video

Kijken: de schoonheid van het Azoriaanse eiland Flores

Onlangs bracht de Nederlandse dronefotograaf en filmmaker By Ewold een bezoek aan het Azoriaanse eiland Flores. Met zijn DJI Mavic 3 Pro, DJI Avata en Panasonic Lumix S5 maakte hij betoverende opnamen van het eiland. In Final Cut Pro smeedde hij de beelden aaneen tot onderstaande montage, begeleid door het nummer ‘Little Hero’ van Aleksey Chistilin.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier