Video

Kijken: Toscane, meesterwerk van de natuur

Het is zeker niet de eerste keer dat de regio Toscane voorbij komt in de uitgelichte video-sectie op Dronewatch. Maar deze dronevideo van Dronographer is zo ontzettend mooi, dat het lijstje best iets langer mag worden. De beelden werden opgenomen met een DJI Mavic 3. “Dit is Toscane – de droom van elke fotograaf en een must-see locatie voor iedereen die zijn leven graag romantiseert,” zegt de maker.

In beeld komen onder andere het beroemde middeleeuwse stadje San Gimignano, gelegen in de provincie Siena in het zuiden van Toscane. Daarna vlieg je mee over Pitigliano in de centrale provincie Grosseto, een stad die bekend staat als Klein Jeruzalem vanwege de gelijkenis met de oude stad. De video biedt ook een aantal prachtige uitzichten op de beroemde glooiende heuvels, wijngaarden en andere plekken van Toscane.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier