#advEvenementPro

Unmanned Valley verkent toekomstige dronetoepassingen tijdens BVLOS-evenement

Op 14 december 2023 staat Unmanned Valley in het teken van toekomstige dronetoepassingen. Een groep multidisciplinaire drone-experts gaat tijdens het evenement Beyond BVLOS in op de vraag welke BVLOS-toepassingen we in de nabije toekomst kunnen verwachten in ons luchtruim. Drone Flight Company en Unmanned Valley nodigen geïnteresseerden van harte uit om zich kosteloos aan te melden voor het evenement.

Beyond BVLOS

BVLOS staat voor Beyond Visual Line Of Sight, oftewel het vliegen met een drone buiten het directe zichtveld van de piloot. Een belangrijk overkoepelend begrip waar veel soorten innovatieve dronetoepassingen op gebaseerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan het transport van (medische) goederen, het zoeken naar drenkelingen op zee, het inspecteren van windmolens of het bewaken van belangrijke infrastructuur.

Tijdens het evenement Beyond BVLOS wordt er met een positieve blik gekeken naar alle toepassingen en technieken die mogelijk op korte termijn geïmplementeerd kunnen worden in ons luchtruim óf zelfs al in de praktijk zijn gebracht. Gedurende deze dag is het mogelijk in gesprek te gaan met experts tijdens de infomarkt, te netwerken en te luisteren naar keynotes van diverse experts. Bekijk ook het volledige programma.

Kosteloos aanmelden

Het evenement duurt van 12:30 tot 18:00 en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Toegang is gratis, maar tickets zijn beperkt beschikbaar. Schrijf je in via Eventbrite.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier