Video

Kijken: Echoes of the Arctic, gefilmd met de DJI Mavic 3 Pro

In zijn video ‘Echoes of the Arctic’ neemt de vermaarde dronefotograaf Florian Ledoux je mee naar de Noorse Spitsbergen-archipel. Deze eilandenketen ligt ongeveer halverwege tussen de noordkust van het vasteland van Noorwegen en de Noordpool. Ongeveer 60% van het gezamenlijke oppervlak van de eilanden is bedekt met gletsjers. De beelden werd gemaakt met de DJI Mavic 3 Pro.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier