Video

Kijken: prijswinnende Showreel 2023 van aeroCircus

In de snel evoluerende wereld van luchtfilmproductie heeft aeroCircus, gevestigd in München, Duitsland, zich onderscheiden als een toonaangevend dronevideoproductiebedrijf. Hun recente Showreel 2023 heeft namelijk de prestigieuze titel ‘Drone Video van het Jaar’ van AirVuz in de wacht gesleept. Deze erkenning benadrukt de uitzonderlijke vaardigheden en creativiteit van aeroCircus op het gebied van aerial cinematografie.

Innovatie en expertise

AeroCircus staat bekend om zijn specialisatie in luchtcinematografie met drones en RC-apparatuur, waarbij de fascinatie voor RC-vliegen wordt gecombineerd met geavanceerde cameratechnologie. Het team bestaat uit getalenteerde, hooggekwalificeerde dronepiloten en professionele cinematografen die een gezamenlijke passie delen voor bewegende beelden, zowel binnen als buiten, met of zonder GPS.

Met hun vloot van diverse geavanceerde dronesystemen, waaronder FPV-racedrones, Inspires met X7-camera’s en heavy-lift drones, kan het bedrijf de meest uiteenlopende droneshots realiseren. Hoewel meer bedrijven over de nieuwste technologie beschikken, ligt het onderscheidende vermogen van aeroCircus in hoe deze technologie wordt toegepast.

Adembenemende Showreel 2023

Met zijn adembenemende FPV-actieshots en filmkwaliteit sequenties is de ‘Showreel 2023’ van aeroCircus terecht uitgeroepen tot Drone Video van het Jaar door het platform AirVuz. De diversiteit in projecten, van top-tv-producties tot samenwerkingen met beroemde merken, onderstreept de veelzijdigheid en creatieve aanpak van het bedrijf.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier