Video

Ontdek de schoonheid van Portugal vanuit de lucht

In een schitterende video, getiteld ‘Portugal | DJI Air 3 Cinematic travel video’, gemaakt door Guillermo García van Feeling Drone, wordt de adembenemende schoonheid van Portugal vanuit een uniek perspectief getoond. Door de lens van de DJI Air 3-drone worden kijkers meegenomen op een visuele reis langs enkele van de meest iconische en ongerepte locaties van het land.

Diversiteit en natuur

De video begint met spectaculaire beelden van de Dom Luís I-brug in Porto, de op één na grootste stad van Portugal. Deze historische brug vormt letterlijk een indrukwekkende entree tot de video. Vervolgens wordt je getrakteerd op beelden van de Cabo De Roca-vuurtoren op de Portugese Riviera, gevolgd door het nabijgelegen Ursa-strand. Deze plaatsen tonen de diverse natuurlijke landschappen die Portugal te bieden heeft.

Verderop in de video verschijnt de Véu da Noiva-waterval op het eiland Madeira in beeld, een locatie die de ongerepte natuurlijke schoonheid van het eiland benadrukt. Vervolgens keert de video terug naar het historische stadscentrum van Porto, waar de rijke geschiedenis en cultuur van Portugal in elke steen gevoeld kan worden. Andere hoogtepunten zijn de stad Nazaré, bekend om zijn gigantische golven en surfcompetities, en het stadje Seixal op Madeira, dat een rustiger maar even betoverend beeld van Portugal schetst.

Gefilmd met de DJI Air 3

In de woorden van Guillermo: “Elke plek in Portugal is geweldig. Met de DJI Air 3 hebben we acht dagen langs de kust van Portugal gereisd en hebben we de gelegenheid gehad om ongelooflijke plaatsen te bezoeken, zoals Porto, Lissabon, Sintra, Nazaré en Madeira. Ik had nog nooit zoveel tijd in Portugal doorgebracht en eerlijk gezegd, ik wil heel graag terug!”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier