Video

Kijken: Costa Rica, een ode aan de natuur

Ontdekkingsreizigers en natuurliefhebbers, deze video is voor jullie! Łukasz Jaros nodigt ons uit voor een adembenemende reis door Costa Rica, de parel van Midden-Amerika, vastgelegd in zijn nieuwste reisvideo, “The Kingdom Of Nature | Costa Rica”. Met zijn kenmerkende stijl, een mix van lucht- en grondopnamen, neemt Łukasz ons mee op een onvergetelijk avontuur langs enkele van de meest betoverende locaties van het land, waaronder ongerepte kustlijnen, majestueuze vulkanen en uitgestrekte regenwouden.

Rijke kust

Łukasz en zijn fotogenieke reisgenoot verwezenlijkten een lang gekoesterde droom met hun eerste bezoek aan Costa Rica (letterlijk ‘rijke kust’ in het Spaans). Ze ontdekten een wereld waar de natuur de scepter zwaait; een plek die terecht beschouwd kan worden als het koninkrijk van de natuur. Hun reis bracht hen in contact met unieke dieren die enkel in deze regio voorkomen, kilometerslange wilde jungles en ongerepte stranden met uitzicht op de eindeloze oceaan.

De reisvideo neemt ons mee naar adembenemende locaties als La Fortuna, El Arenal, en Del Toro, maar ook naar de serene schoonheid van Manuel Antonio en Playa Palo Seco. Van het groene hart van Monteverde tot de bruisende stranden van Jacó, Playa Cuevas, en Playa Hermosa, elke locatie vertelt een eigen verhaal. Het water van de Nauyaca Waterfalls en de Rio Celeste River blinkt ons tegemoet, terwijl de Waterfall Quebrada Gata een onmiskenbare indruk achterlaat.

Gebruikte apparatuur

Met een DJI Mavic 3 drone en een Sony Alpha 7III, voorzien van Tamron-lenzen, wist Łukasz de essentie van Costa Rica’s adembenemende landschappen en de ongerepte natuur vast te leggen. De beelden, gestabiliseerd met een DJI Ronin RS2 gimbal, zorgen voor een vloeiende en meeslepende kijkervaring.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier