Video

Kijken: Angola Unseen | Cinematic FPV

Van dronepiloot en videomaker Ellis van Jason heb je op Dronewatch wel vaker video’s voorbij zien komen. Dat is niet zo verwonderlijk, want Ellis weet een dynamische filmstijl te combineren met een goed oog voor natuurpracht. In zijn nieuwste video Angola Unseen | Cinematic FPV neemt Ellis je mee naar dit in Centraal-Afrika gelegen land, waar hij met zijn productiebedrijf 2RAW Studios in 2 weken ruim 6.000 km aflegde om deze spectaculaire beelden te maken.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: Angola Unseen | Cinematic FPV

  • Jan van Uffelen

    Schitterend! Dergelijke beelden waren zo’n 10 jaar geleden onmogelijk of onbetaalbaar. De tijd vliegt ook zo snel als een fpv-drone.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier