#advPro

Registreer je nu gratis voor de NL Drone Dag 2024

Als onderdeel van de Amsterdam Drone Week vindt op 18 april 2024 de derde editie van de NL Drone Dag plaats, een bijeenkomst van (onbemande) luchtvaartprofessionals, overheden en kennisinstellingen. De dag staat in het teken van kennisoverdracht en het uitwisselen van ervaringen. Ook zal de Drone Council Nederland, het samenwerkingsverband van organisaties actief in de dronesector, haar inzichten en resultaten uit de samenwerking delen.

Inspiratie en dialoog

De sessies in het programma zijn een combinatie van toekomstige perspectieven, zoals de invulling van de Stad van Morgen en de Roadmap 2024-2025, en huidige toepassingen in diverse sectoren, zoals de medische inzet van drones. Het programma is zo opgezet dat er, naast inspiratie van de sprekers, voldoende ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan over nieuwe samenwerkingen en over wat de sector helpt om vooruit te komen.

De NL Drone Dag wordt georganiseerd door Amsterdam Drone Week (ADW), in samenwerking met Drone Council Nederland (DCNL) en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), en is een Nederlandstalig programma gericht op de Nederlandse sector. Doel van de dag is om kennis en ervaringen met elkaar te delen en te bepalen wat er nodig is om drone-operations in Nederland te kunnen opschalen.

Programma en aanmelden

Het volledige programma is te bekijken op de website van Amsterdam Drone Week. Deelname aan de NL Drone Dag is kosteloos. Aanmelden kan via dit formulier.

Aanmelden

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier