#advDronefotografieWinactie

4e editie van ‘Dronefotografie’ nu in de winkel

De vierde, volledig herziene editie van ‘Dronefotografie’ is nu verkrijgbaar in de winkel! Om dit te vieren, verloot Dronewatch twee exemplaren van het boek onder de lezers. Daarnaast kun je tijdelijk profiteren van 5% korting op de aankoop van alle DJI-producten bij Cameranu. Een uitgelezen kans om je drone-uitrusting te upgraden of om een nieuwe hobby in dronefotografie te starten!

Leer stap voor stap fotograferen met een drone

In het boek worden (beginnende) dronevliegers stap voor stap meegenomen in de wereld van dronefotografie. Van het oriënteren op de aankoop van een drone tot en met vliegoefeningen, van camera-instellingen tot en met fotografietips, van het bewerken van foto’s tot en met het delen ervan, dit alles aangevuld met aandacht voor regelgeving en rijkelijk voorzien van inspirerende dronefoto’s. Het boek telt 208 pagina’s.

‘Dronefotografie’ verscheen voor het eerst in 2015, gevolgd door geactualiseerde herdrukken in 2016 en 2019. In totaal zijn er bijna 6.000 exemplaren van het boek verkocht. In de vierde herziene editie is het hoofdstuk over regelgeving volledig herschreven in verband met de introductie van Europese regels. Daarnaast bevat het tal van nieuwe foto’s. Ook worden essentiële praktijktips gegeven over de meest uiteenlopende aspecten, van handige apps tot en met het omgaan met bezorgde omstanders.

Bestellen

De vierde editie van ‘Dronefotografie’ is vanaf vandaag overal verkrijgbaar. Bestel het boek online bij uitgeverij Van Duuren Media, bij Bol.com of bij Cameranu, en je hebt het binnen een dag in huis. Je kunt het boek ook kopen bij de betere boekhandel.

Winactie

Om de lancering van de 4e editie van ‘Dronefotografie’ te vieren, verloot Dronewatch twee exemplaren van het boek onder de lezers. Deelnemen is eenvoudig: ga naar Facebook, LinkedIn of platform X en like/deel het bericht aldaar. Meedoen kan tot en met 1 april.

Korting op DJI-producten

Profiteer tot en met 1 april van 5% korting op alle DJI-producten (drones, actiecamera’s, accessoires) bij Cameranu rondom de introductie van het boek! Gebruik hiervoor de kortingscode DRONEWATCH5 tijdens het afrekenen. Tip: bestel direct het boek mee!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “4e editie van ‘Dronefotografie’ nu in de winkel

    • Avatar foto Wiebe de Jager

      Ha William, dankjewel! De ‘pixel peepers’ komen ook goed aan hun trekken denk ik, met dat voorbeeld.

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier