Video

Kijken: Mountains of Montenegro, een FPV/drone film

“Mountains of Montenegro” is een adembenemende dronevideo gemaakt door Bogdan Sinaysky. Deze film neemt de kijker mee op een vlucht over het Montenegrijnse Nationale Park Durmitor in het voorjaar, met een prachtig uitzicht vanuit de lucht. De video benadrukt verschillende iconische locaties binnen het park, waaronder het Zwarte Meer, Savin kuk, Medjed, Zupci, en een FPV-dronevlucht over de Sedlena Greda-rug.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier