Video

Kijken: deze dronevideo’s werden gefilmd met de nieuwe DJI Avata 2

De nieuwe DJI Avata 2 is een paar weken voor de lancering al door een klein aantal videomakers aan de tand gevoeld. Aan hun video’s te zien is DJI’s nieuwe CineWhoop een interessante tool om dynamische droneshots te maken, zoals we die kennen van de vele FPV dronevideo’s die in de loop der jaren op Dronewatch zijn gepubliceerd. De nieuwe camera presteert een stuk beter en ook de beeldstabilisatie is veel vloeiender.

Overtuigd geraakt? Bestel dan je Avata 2 bij Cameranu:

Denis Barbas – DJI AVATA 2 – My Best FPV Shots

fabreezy – DJI AVATA 2 – The FPV drone without limits

Ellis van Jason – DJI AVATA 2 | Official Launch Video BTS

Stéphane Couchoud – DJI AVATA 2 : A New Era of Cinematic FPV

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier