#adv

Quadcopter-shop viert 10-jarig bestaan: tijdelijk 10% korting op alle drones (excl. DJI)

Op donderdag 25 april is het precies tien jaar geleden dat Quadcopter-shop zijn deuren opende. Vanuit Sittard heeft oprichter Wouter Vogels in de loop der jaren duizenden klanten geholpen via zijn webshop. Naast ‘gewone’ cameradrones vindt men er ook racedrones, speelgoeddrones, onderdelen en deskundig advies. Ter ere van het jubileum genieten klanten tijdelijk van 10% korting op alle drones onder de 650 euro, met uitzondering van DJI-drones.

Uitgebreid assortiment, focus op service

Quadcopter-shop, opgericht in 2014, biedt een uitgebreide reeks drones en accessoires aan zowel hobbyisten als professionals. Het assortiment is divers en omvat alles van minidrones tot racedrones en cameradrones. Klanten kunnen bovendien bij Quadcopter-shop terecht voor tweedehands aanbiedingen, cursussen, onderdelen en persoonlijk advies.

Oprichter Wouter Vogels beheert de webshop geheel zelfstandig en schakelt alleen externe ondersteuning in voor de online marketing. En werkt daarnaast samen met een aantal bloggers. Uitstekende klantenservice staat centraal, wat onder meer blijkt uit de voortreffelijke aftersales-service. Voor persoonlijk advies en demonstraties kunnen klanten ook in Sittard terecht. Deze toewijding heeft geresulteerd in meer dan duizend positieve beoordelingen.

Jubileumaanbieding: 10% korting

Om het tienjarig bestaan te vieren, biedt Quadcopter-shop tijdelijk 10% korting op alle drones die minder dan 650 euro kosten. Deze aanbieding, waarbij DJI-drones zijn uitgezonderd, loopt van 25 april tot en met 2 mei 2024.

Om te profiteren van de kortingsactie moet de volgende kortingscode worden ingevoerd: 10jaar.

Wouter Vogels, oprichter van Quadcopter-shop.
Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

1 gedachte over “Quadcopter-shop viert 10-jarig bestaan: tijdelijk 10% korting op alle drones (excl. DJI)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier