Video

Kijken: This is Sri Lanka | Cinematic FPV

Het is leuk om te zien dat FPV drones steeds vaker worden gebruikt voor het maken van cinematische reisvideo’s. De beelden zijn logischerwijs een stuk dynamischer dan gewone droneshots, en vaak wordt er ook dichterbij onderwerpen gevlogen. Zo ook in de video This is Sri Lanka, gemaakt door dronepiloot Pradeep Lakmal. De video bevat niet alleen mooie natuuropnamen maar ook de nodige actieshots.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier