Video

Kijken: Spain | cinematic dronevideo, gefilmd met de DJI Air 2S

De DJI Air 2S, sinds kort C1-gecertificeerd voor dronevluchten in Open subcategorie A1, blijft een uiterst capabele drone als het gaat om het vastleggen van filmische dronevideo’s. Dit bewijst Pat Flanagan in zijn prachtige video ‘Spain | Cinematic Drone Film | DJI Air 2S’. De DJI Air 2S staat bekend om zijn 1″ sensor, die verbluffende 5.4K-video’s en 20MP-foto’s kan vastleggen met uitzonderlijke helderheid en detail.

Pat deelt zijn verhaal achter deze video: “Dit is een korte film die ik heb gemaakt van beelden die ik heb vastgelegd tijdens mijn negen maanden wonen in Spanje. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik buiten mijn thuisland woonde. Het was een ongelooflijk verrijkende ervaring om in Europa te verblijven, omringd door al deze prachtige landschappen en steden. Ik probeerde zoveel mogelijk te reizen tijdens deze negen maanden en nam mijn drone overal mee naartoe. Als ik terugkijk, is het moeilijk te geloven dat ik zoveel plaatsen in zo’n korte tijd heb kunnen bezoeken. Ik hoop dat je geniet van het kijken naar deze film en dat je de mooie momenten kunt herbeleven die ik in Spanje heb mogen ervaren!”

Alle beelden zijn gefilmd met de DJI Air 2S en de muziek bij de video is ‘Selene’ van Michael FK.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier