Video

Kijken: Dolomites & Iceland – DJI INSPIRE 3 Cinematic Short Film

Dronepiloot en filmmaker Denis Barbas is een bekende naam in de wereld van de aerial filmproducties. Denis staat erom bekend als eerste te werken met de nieuwste apparatuur, en deze op de proef te stellen in sommige van de meeste filmische locaties ter wereld. Voor deze productie nam hij de nieuwe DJI Inspire 3 (review) mee naar de Dolomieten en naar IJsland.

Op de proef gesteld

“Van wandelen in de dramatische landschappen van de Dolomieten tot het verkennen van de levendige Zwitserse natuur, het benaderen van actieve vulkanen en ijsklimmen op gletsjers, ik denk dat je rustig kunt stellen dat ik de DJI Inspire 3 echt op de proef heb gesteld”, zegt Denis in de toelichting bij de video.

De beelden werden opgenomen in 8K RAW bij 60 frames per seconde. Voor het color graden van de beelden maakte Denis gebruik van zijn zelfontwikkelde V2 Signature Luts.

Beste bioscoopcamera

Denis is zeer te spreken over DJI’s high-end cameradrone. “De DJI Inspire 3 is niet alleen de beste drone ter wereld op dit moment, maar het is ook een van de beste bioscoopcamera’s waar ik ooit mee heb gewerkt. Hij kan 8K RAW opnemen met maximaal 75 fps, met een dynamisch bereik van meer dan 14 stops De beeldkwaliteit is simpelweg ongeëvenaard.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: Dolomites & Iceland – DJI INSPIRE 3 Cinematic Short Film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier