Video

Kijken: Costa Rica “Offseason Unveiled”, gefilmd in het regenseizoen

Dronepiloot en videomaker Jonathan Lucan presenteert deze fantastische reisvideo van het Centraal-Amerikaanse land Costa Rica. De video is gefilmd met zowel een gimbal-gestabiliseerde drone als first-person view (FPV) drone-opnames. Tijdens een negen dagen durende reis door het land in het regenseizoen heeft Lucan de prachtige en diverse landschappen vastgelegd.

De video opent met beelden van Villa Shambala. Omringd door weelderig groen, biedt deze serene villa een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Vervolgens neemt Jonathan ons mee naar Johnny’s Beach Bungalow, een charmant strandhuisje met een prachtig uitzicht op de kustlijn. Hierna zien we Bella Vista, waar adembenemende uitzichten over de bergen en valleien van Costa Rica te bewonderen zijn.

In het regenwoud ontmoeten we nieuwsgierige en speelse apen. Daarna toont Jonathan ons spectaculaire watervallen die krachtig neerstorten in de omliggende meren. We vervolgen onze reis naar de luxueuze Majestic Lodge, die te midden van de ongerepte natuur ligt. Niet veel later komen we aan bij de indrukwekkende Arenal Mansion, gelegen in de schaduw van de beroemde Arenal vulkaan.

De combinatie van FPV dronebeelden en opnames vanuit de hand zorgt voor een mooie registratie van de natuurlijke pracht van Costa Rica, dat zelfs in het regenseizoen zeer de moeite waard is om te bezoeken.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: Costa Rica “Offseason Unveiled”, gefilmd in het regenseizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier