#advEvenementPro

Drones in de gemeente: een inspirerend evenement voor gemeentelijke organisaties

Op donderdag 27 juni organiseert Unmanned Valley samen met haar partners een uniek evenement voor gemeentelijke organisaties die nieuwsgierig zijn naar hoe drones het werk efficiënter en nuttiger kunnen maken. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ‘Drones in de gemeente’ en te ontdekken hoe onbemande technologie kan bijdragen aan gemeentelijke taken.

Drones voor gemeentelijke taken

Voor veel Nederlandse gemeenten zijn drones al niet meer weg te denken. Ze worden momenteel ingezet voor het verzamelen van basisregistraties, openbare orde en veiligheid, handhaving, milieutoezicht, communicatie en het inspecteren van infrastructuur. In de toekomst zal onbemande en autonome technologie naar verwachting een steeds grotere rol spelen binnen veel sectoren, zo ook bij het uitvoeren van publieke taken.

Maar niet iedereen is even ver met de implementatie van drones. Veel gemeenten onderzoeken momenteel hoe drones kunnen helpen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Sommige gemeenten hebben al een compleet droneteam opgezet, terwijl anderen nog bezig zijn met het verkennen van de mogelijkheden en regelgeving. Het evenement is bedoeld voor diegenen die zich oriënteren op de mogelijkheden of die net begonnen zijn.

Inhoud van het evenement

Tijdens ‘Drones in de gemeente’ delen droneteams en experts vanuit het hele land hun best practices. Deelnemers krijgen inzicht in de keuzes die gemaakt kunnen worden, zoals zelf doen of uitbesteden. Daarnaast wordt men bijgepraat over de benodigde hard- en software, wetgeving, opleidingen en vergunningen. Naast presentaties van ervaringsdeskundigen is er ook de mogelijkheid om één-op-één in gesprek te gaan tijdens de infomarkt of om andere gemeentelijke teams te ontmoeten.

Het evenement in het kort:

  • Inzichten van experts: Luister naar experts die hun kennis en ervaringen delen over de implementatie van drones in gemeentelijke werkzaamheden.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere gemeentelijke teams en professionals en deel ervaringen en ideeën.
  • Innovatieve technologieën: Krijg een demonstratie van de nieuwste hard- en software die uw gemeentelijke taken kan optimaliseren.
  • Wet- en regelgeving: Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dronewetgeving en vergunningen.
  • Opleidingen en vergunningen: Krijg een indruk van de opleidingen en vergunningen die nodig zijn om een droneteam te starten.

Aanmelden en praktische informatie

Het evenement vindt plaats op donderdag 27 juni van 10:30 tot 17:00 uur op Marinevliegkamp 356 in Valkenburg, Zuid-Holland. Voor deelname wordt een bijdrage van € 100,- gevraagd, inclusief hapjes en drankjes gedurende het gehele evenement en toegang tot de netwerkborrel.

Registreren is mogelijk via Eventbrite. Voor vragen over het evenement of het opvragen van een factuur is het mogelijk om contact op te nemen via info@unmannedvalley.nl of 0713030190.

Aanmelden

 

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier