Video

Nailed it! Bekijk hoe deze FPV-drone een ongelooflijk shot maakt

Alsof je een draad door een bewegende naald haalt, zo kun je onderstaande video beschrijven. In de korte video zie je een aantal tractorbanden naar beneden rollen, gevolgd door een FPV-drone. Op een gegeven moment neemt de drone een aanloopje en vliegt vervolgens dwars door één van de rollende banden. Nailed it!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CameraProsClub (@camera_pros)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Nailed it! Bekijk hoe deze FPV-drone een ongelooflijk shot maakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier