Video

Kijken: Around The World With DJI Inspire 3

Filmcollectief 8KRAW heeft een prachtige dronevideo gepubliceerd, welke in zijn geheel werd opgenomen met de DJI Inspire 3. Van adembenemende zonsopgangen in Noorwegen tot schitterende vergezichten over de hele wereld, deze video toont de ongeëvenaarde capaciteit van deze drone om de schoonheid van onze planeet in levendig detail vast te leggen. Beleef de wereld door de lens van geavanceerde drone-technologie.

De DJI Inspire 3 is een geavanceerde professionele drone ontworpen voor high-end filmproducties en cinematografie. Het toestel combineert kracht en precisie, met een verbeterde vliegprestaties en geavanceerde technologieën zoals obstakelvermijding en een verbeterde vluchtcontroller. De drone ondersteunt verschillende camera-opties en biedt een stabiele en soepele vliegervaring, zelfs in uitdagende omstandigheden.

De Zenmuse X9 Air is een geavanceerde camera, specifiek ontwikkeld voor gebruik met de DJI Inspire 3. Deze camera biedt uitzonderlijke beeldkwaliteit met ondersteuning voor 8K-video-opnames, hoogwaardige sensoren en een uitgebreide reeks creatieve mogelijkheden. De Zenmuse X9 Air is ontworpen om naadloos te integreren met de Inspire 3, waardoor filmmakers beelden van bioscoopkwaliteit kunnen vastleggen met ongeëvenaarde precisie en detail. Samen vormen de DJI Inspire 3 en Zenmuse X9 Air een krachtig duo voor professionele luchtfotografie en -cinematografie.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier