Adverteren op Dronewatch

Bent u actief in de drone-sector, en wilt u meer zichtbaarheid creëren voor uw bedrijf, product of dienst? Dan is adverteren op Dronewatch.nl iets voor u.

Over Dronewatch
Dronewatch.nl is een Nederlandstalige website over drones. De website biedt dagelijks het laatste nieuws, regelmatig worden er leuke of interessante video’s gedeeld, en er worden uitgebreide productreviews geplaatst.

Traffic en doelgroep
De website wordt bezocht door tienduizenden bezoekers per maand, voornamelijk uit Nederland en België, maar ook daarbuiten. De focus is op consumenten en op professionals uit de sector. Voor laatstgenoemde doelgroep is er Dronewatch Pro.

Social media, nieuwsbrief, zustersites
Naast de website dronewatch.nl is er een Dronewatch Facebookpagina met meer dan 13.000 fans, een Dronewatch Twitteraccount met ruim 2.000 followers en een wekelijkse emailnieuwsbrief met ruim 2.500 abonnees. Dronewatch is bovendien gelieerd aan de websites vliegjedroneveilig.nlhandboekdronefotografie.nl, dronevideosmaken.nl en pixair.nl. Daarnaast is er op Dronewatch.nl een bedrijvengids te vinden. Een perfect ‘umfeld’ dus voor uw advertenties!

Adverteren
Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op Dronewatch. Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Opname in de Dronewatch bedrijvengids
  • Bannercampagne
  • Advertorial (incl. opname in nieuwsbrief)
  • Productreview
  • Maatwerk campagne

Neem contact met ons op voor meer informatie en tarieven.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.