Adverteren op Dronewatch

Bent u actief in de drone-sector, en wilt u meer zichtbaarheid creëren voor uw bedrijf, product of dienst? Dan is adverteren op Dronewatch.nl iets voor u.

Over Dronewatch
Dronewatch.nl is een Nederlandstalige website over drones. De website biedt dagelijks het laatste nieuws, regelmatig worden er leuke of interessante video’s gedeeld, en er worden uitgebreide productreviews geplaatst.

Traffic en doelgroep
De website wordt bezocht door ca. 40-50.000 unieke bezoekers per maand, voornamelijk uit Nederland en België, maar ook daarbuiten. De focus is op consumenten en op professionals uit de sector. Voor zakelijke gebruikers is er een aparte sectie, Dronewatch Pro.

Groot bereik
Naast de website dronewatch.nl is er een Dronewatch Facebookpagina met ruim 16.000 fans, een Dronewatch Twitteraccount met ruim 2.900 followers, een LinkedIn pagina met ruim 1.000 connecties en een wekelijkse emailnieuwsbrief met meer dan 4.600 abonnees.

Dronewatch is bovendien gelieerd aan de websites dronepilots.nlvliegjedroneveilig.nlhandboekdronefotografie.nl en dronevideosmaken.nl. Daarnaast is er op Dronewatch.nl een bedrijvengids en evenementenkalender te vinden. Een perfect ‘umfeld’ dus voor uw advertenties!

Adverteren
Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op Dronewatch. Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Opname in de Dronewatch bedrijvengids
  • Bannercampagne
  • Advertorial (incl. opname in nieuwsbrief)
  • Productreview
  • Maatwerk campagne

Pakketten (informeer naar de tarieven)

Neem contact met ons op om een campagne in te plannen of maatwerk te bespreken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier