Adverteren op Dronewatch

Bent u actief in de dronesector, en wilt u meer zichtbaarheid creëren voor uw bedrijf, product of dienst? Dan is adverteren op Dronewatch.nl iets voor u.

Over Dronewatch

Dronewatch.nl is een Nederlandstalige website over drones. De website biedt dagelijks het laatste nieuws, regelmatig worden er leuke of interessante video’s gedeeld, en er worden uitgebreide productreviews geplaatst.

Traffic en doelgroep

De website wordt bezocht door ruim 50.000 bezoekers per maand, voornamelijk uit Nederland en België, maar ook daarbuiten. De focus is op consumenten en op professionals uit de sector. Voor zakelijke gebruikers is er een aparte sectie, Dronewatch Pro.

Groot bereik

Naast de website dronewatch.nl is er een Dronewatch Facebookpagina met ruim 16.000 fans, een Dronewatch Twitteraccount met ca. 3.300 followers, een LinkedIn pagina met ruim 4.300 connecties en een wekelijkse emailnieuwsbrief aan meer dan 5.000 abonnees.

Dronewatch is bovendien initiatiefnemer van de websites dronepilots.nl en vliegjedroneveilig.nl. Daarnaast is er op Dronewatch.nl een bedrijvengids, vacaturebank en evenementenkalender te vinden. Het uitgebreidste platform over onbemande luchtvaart!

Adverteren

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op Dronewatch. Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Opname in de Dronewatch bedrijvengids
  • Bannercampagne
  • Advertorial (incl. opname in nieuwsbrief)
  • Productreview
  • Maatwerk campagne

Pakketten (informeer naar de tarieven)

Neem contact met ons op om een campagne in te plannen of maatwerk te bespreken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier