Bavak Beveiligingsgroep B.V.

Bavak Beveiligingsgroep B.V.

Beveiliging van de Vitale Infrastructuur

Bavak Security Group is dé toonaangevende fabrikant en leverancier van elektronische-, cyber-, en fysieke beveiligingsoplossingen voor de vitale infrastructuur. Samen met onze klanten creëren onze beveiligingsexperts de meest geschikte beveiligingsoplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Bavak Security Group is een Nederlands technologiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Bavak is wereldwijd actief en heeft vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten.

De kracht van Bavak is het realiseren van klant specifieke projecten. Naast het implementeren van beveiligingsprojecten, voeren wij wereldwijd het onderhoud uit aan beveiligingssystemen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Bavak levert een zeer brede range aan beveiligingsproducten, deze zijn ondergebracht in drie verschillende categorieën, namelijk Elektronische Detectie Systemen waaronder Drone Detectie Systemen alsook een Autonome Drone voor surveillance doeleinden vallen, evenals verschillende vormen van X-ray apparatuur en Metaal Detectie Systemen. Dan is er de categorie Parking & Acces Control waar de Speedgates, Bollards, Roadblockers en Slagbomen. Vervolgens is er de categorie Gebouw Beveiliging Systemen waar de Security Management Systemen ondergebracht zijn, evenals toegangscontrole systemen, camera systemen en cyber security. Al deze producten worden geïnstalleerd en onderhouden door de afdeling Service & Onderhoud.

Kortom, Bavak levert een uniek assortiment producten en diensten in de ‘high security’.

Telefoon
+31714035544
Emailadres
Plaats
Noordwijk
Adres
Zwarteweg 19

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier