Bayards Vertiports

Bayards Vertiports
Contactpersoon
Alexandra Popescu
Categorie

Bayards Vertiports ontwerpt, ontwerpt, fabriceert en installeert wereldwijd aluminium e-VTOL-landingsplatforms.

Bayards Vertiports ontwerpt, ontwerpt, fabriceert en installeert aluminium e-VTOL-landingsplatforms voor de innovatiegedreven belangrijkste marktspelers in de UAM-industrie. Onze vertiports worden gebouwd volgens specificaties voor elektrische luchttaxi's om nieuwe wereldwijde normen te stellen.

Bayards Vertiport is onderdeel van Bayards Constructions Group, een van 's werelds leidende aluminium constructiebedrijven, actief in tal van sectoren, zoals luxe jachtbouw, defensie, civiele constructies, windenergie en gezondheidszorg. Het bedrijf is opgericht in 1963, heeft wereldwijd meer dan 200 mensen in dienst en heeft kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Bayards Vertiports wil de ontwikkelingen in de UAM-industrie stimuleren door een wereldwijde infrastructuur voor e-VTOL's te bieden door gebruik te maken van de meer dan 35 jaar ervaring en de meer dan 700 helidekken en heliports die wereldwijd door de Bayards Group zijn geïnstalleerd.

Telefoon
+31 (0)184 683 000
Plaats
Nieuw- Lekkerland
Adres
Veerweg 2

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier