Bedrijvengids

Brandsma Digitaal Meten (BDM)
Contactpersoon
Roel van der Sloep

Vooruitstrevend landmeetbedrijf met breed inzetbare meetinstrumenten

OVER BDM

Brandsma Digitaal meten is een landmeetkundig bureau en gespecialiseerd in veel meettechnieken. Door het vele inwinnen en ook verwerken van deze data, hebben wij voor eigenlijk alles een oplossing. Onze drones zijn een onderdeel binnen deze meettechnieken, dit biedt veel klanten een tijd en kostenbesparende oplossing.

DRONEMETING

In overleg met de klant bepalen we het in te meten gebied/object en bereiden wij ons vluchtplan voor. De drone verzamelt miljoenen meetpunten en maakt tal van foto’s. Alle date wordt omgezet tot een leesbaar bestand voor bijv. Autocad/Revit of kan geïntegreerd worden in een 3D Bouw Informatie Model (BIM). Zo krijgt u zeer gedetailleerde informatie over afstanden, hoogtes en hoeveelheden. Met al het fotomateriaal brengen we de huidige situatie perfect in beeld.

ZONNEPANELEN INSPECTEREN EN INMETEN

Bij het plaatsen van zonnepanelen is het belangrijk om goed in beeld te hebben waar de panelen het meeste rendement opleveren. Met onze drones brengen wij de locatie en alle obstakels voor u in beeld. Dit werken wij uit tot een nauwkeurige tekening waaruit wij de opbrengst het kabelplan en alle materialen genereren.
Met behulp van de warmtebeeldcamera en onze ‘Kunstmatige intelligentie’ toepassing kan een ‘solar asset’ perfect in beeld worden gebracht. Dit heeft meerdere voordelen voor zowel de leverancier als de klant.

INSPECTIES VAN GEBOUWEN EN OBJECTEN

Onze drone is uitgevoerd met 2 camera’s, waarvan 1 warmtebeeldcamera. Dit loont zich perfect voor het inspecteren van warmteverlies van woningen en grote gebouwen. Met deze setup kunnen ook tal van andere objecten (lastig te bereiken locaties) nauwkeurig geïnspecteerd worden op defecte onderdelen of slijtage in constructies.

VISUELE OPNAMES

Onze drone is uitgevoerd met een scherpe camera, dit is een mooie toepassing voor het uitvoeren van een foto- of video-opname van bestaande situaties (0-opname) of als controle/oplevering van een nieuwe situatie. Deze foto’s geven gelijk een duidelijk beeld en tonen de werkelijke situatie aan.

LANDBOUW ADVIES

Met onze landbouwcamera die 4 banden bevat voor het herkennen van bemestingstekorten en ziektes in de gewassen, kunnen wij het land d.m.v. een taakkaart helemaal voor u in kaart brengen. Moderne tractoren en machines werken met deze taakkaart en bemesten of bespuiten het land gericht. Met een realistisch meerjarenplan kan op deze manier efficiënter gewerkt worden en zal dit resulteren in meer opbrengst als zowel een kostenbesparing.

Website
Telefoon
0681723246
Emailadres
Plaats
Bolsward
Adres
De Ward 7

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!