BlueMark Innovations BV

BlueMark Innovations BV
Contactpersoon
Roel Schiphorst

Remote ID producten voor drones: transponders en ontvangers

BlueMark Innovations BV (https://bluemark.io) is een bedrijf gericht op innovatie en draadloze communicatie. Via de product-website https://dronescout.co bieden wij Remote ID producten aan voor drones. Deze producten zijn per 1-1-2024 verplicht in de EU voor de meeste drones vanaf 250 gram.

DroneBeacon is een Remote ID transponder; een add-on die op een drone kan worden bevestigd en Remote ID signalen uitzendt. Voor drone-fabrikanten is er ook DroneBeacon MAVLink, een transponder die direct wordt aangestuurd door de controller van de drone.

Daarnaast is er DroneScout; een professionele Remote ID ontvanger. DroneScout kan (alle) Remote ID signalen opvangen tot 5 km of meer. DroneScout wordt geplaatst in een lokaal (bedrijfs)netwerk door middel van Power over Ethernet. Wij bieden een totaalpakket aan, waarbij real-time drones worden getoond op een kaart via een webapplicatie. U hoeft alleen de ontvanger te plaatsen. Ook is het mogelijk om DroneScout te integreren in uw eigen product. Hiervoor stellen wij technische documentatie en voorbeeld broncode beschikbaar.

Telefoon
0537112104
Emailadres
Plaats
Enschede
Adres
Bruggenmorsweg 10

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier