Drone Recherche

Drone Recherche

Uw partner voor het detecteren en opsporen van ongewenste drones!

Bij Drone Recherche zijn wij gespecialiseerd in professionele Drone Detectie. Wij bieden diverse oplossingen voor zowel vast als mobiel gebruik. De kracht van onze systemen ligt in het direct achterhalen van concrete gegevens. Niet alleen de locatie van de drone, maar ook de locatie van de piloot wordt door ons systeem direct achterhaald. Hoogte, afstand, snelheid en zelfs het serienummer van de drone worden weergegeven.

Vind de Drone

Met een combinatie van diverse apparatuur en onze kennis en ervaring, kunnen in vrijwel alle gevallen ongewenste drones en de locaties van de bijbehorende piloten gedetecteerd worden.

Serieuze Klantenkring

Wij zijn al jarenlang actief in de dronebranche, en werken voor vele grote bedrijven en overheidsdiensten.

Breed inzetbaar

Naast het detecteren van drones en de locaties van de bijbehorende piloten, kunnen wij u ook op andere manieren ondersteunen met de inzet van drones en bovendien met advies, training, onderhoud en reparatie.

Analyse en Logging

Naast realtime monitoring, wordt vrijwel alles middels logging opgeslagen. Hierdoor kunnen ook achteraf nog analyses en / of rapporten opgemaakt worden met betrekking tot de gedetecteerde drones. Deze logs kunnen, indien nodig, bovendien als bewijslast gebruikt worden.

Telefoon
0850012123
Plaats
Almere

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier