Bedrijvengids

DroneLand Academy

DroneLand Academy
Bedrijfsnaam:
DroneLand Academy

DroneLand Academy is dé Drone vliegschool van Nederland!

De DroneLand Academy is een van de grootste RPAS vliegscholen van Nederland. Wij waren de eerste vliegschool die zowel ROC Light als RPA-L gaven. Tevens waren wij de eerste vliegschool die ook een Conversiecursus van ROC light naar RPA-L aanboden.

Sinds de start in 2016 hebben wij ruim 1000 cursisten opgeleid. Een combinatie van gedreven instructeurs, veel praktische kennis, ervaring en alle faciliteiten in eigen huis maakt dat veel piloten kiezen voor de DroneLand Academy.

Bij de DroneLand Academy kunt u opleidingen volgen voor zowel Minidrones (ROC-Light) als voor het RPA-L brevet (ROC). Hiermee kunt u voldoen aan de huidige kenniseisen voor professioneel en commercieel gebruik van drones/RPAS in Nederland.

Alle opleidingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Onze instructeurs hebben een aangepaste training gevolgd om als instructeur opleidingen te mogen verzorgen. Tevens hebben zij een uitstekende kennis van de RPAS technologieën. Vliegen is hun passie en die delen ze graag met de cursisten!

Ook in de nieuwe EU wetgeving zullen wij het volledige spectrum qua opleidingen aanbieden. Zowel voor de open als de specific categorie.

Telefoon:
085-2017421
Plaats:
Almere
Adres:
Annie MG Schmidtweg 134

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.