DroneLand

DroneLand

Drone verkoop en reparatie van alle bekende merken drones. Gratis bezorging. Zelfde-dag levering. Officiële EASA trainingen en examens.

Wij begrijpen dat iedere zakelijke klant andere behoeftes heeft. Wij kijken graag samen met u wat voor uw toepassing de beste keuze is. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u beschikt over de juiste drone, opleiding en vergunning voor uw toepassing.

Als all-in-one aanbieder op het gebied van drones, kunnen wij u op alle gewenste gebieden ondersteunen. Daarnaast hebben wij al een aantal jaar ervaring met het inzetten van drones voor verschillende doeleinden. Wij kunnen u op verschillende gebieden ondersteunen, onder andere op de volgende gebieden:

Wij kijken graag samen met u naar de juiste drone en randapparatuur voor uw doeleinde. Zo kunt u altijd de beste combinatie inzetten voor uw toepassing.
Wij kunnen eventuele aanpassingen doen aan drones, indien gewenst. Zo kunnen wij de drone nog beter aan laten sluiten bij uw wensen en uw toepassing.
Wij bieden ook opleidingen en trainingen aan, wij informeren u over wat u nodig heeft en leiden u hiervoor op. Wij kunnen de trainingen op basis van uw wensen en uw toepassing invullen, zodat u daarna over alle juiste theorie en praktijk kennis beschikt.
Met onze technische dienst doen wij ook het onderhoud van drones, wij geven u graag advies over het mogelijke en gewenste onderhoud.
Kortom, wij denken graag op alle gebieden met u mee om te kijken hoe u straks uw drone het beste kan inzetten!

Wilt u meer weten over wat er voor uw toepassing allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op!

Website
Telefoon
0852017421
Plaats
Almere
Adres
Annie M.G. Schmidtweg 134

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier