Dronevolt Benelux

Dronevolt Benelux
Contactpersoon
Elise van Essen

Drones en randapparatuur huren of kopen: bij Dronevolt kunt u terecht voor de nieuwste apparatuur en 24 uurs ondersteuning.

Drones, drone techniek, randapparatuur, de opleiding tot dronepiloot, het certificerings-traject tot operator in de Specific categorie en de regelgeving rond het gebruik van drones ontwikkelen zich pijlsnel. Maar Dronevolt zit bovenop de ontwikkelingen. Koop of huur uw drones en randapparatuur daarom bij Dronevolt. Die voldoen altijd aan de nieuwste eisen en levert u bovendien exact de juiste drone voor uw opdracht. Kortom, altijd de nieuwste techniek tot uw beschikking.

Voor de professionele dronegebruiker, onderhouden, verkopen en verhuren wij bij Dronevolt de nieuwste apparatuur. U krijgt bij ons direct professioneel advies over de meest geschikte drones en randapparatuur voor uw project. Bovendien zijn we 24 uur per dag beschikbaar voor technische ondersteuning.

Dronevolt is de vaste dronepartner voor grote bedrijven en overheden. Wie klant is bij Dronevolt is altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit en 100% facilitering, service, advisering en ondersteuning. Uw aanvraag voor levering van apparatuur wordt binnen 24 uur beantwoord met een persoonlijk advies en een voorstel op maat.

Ook voor recreatieve dronevliegers en filmmakers heeft Dronevolt veel te bieden, zoals het volledige assortiment aan drones, gimbals en action cams van DJI.

Website
Telefoon
0108081952
Plaats
Valkenburg (ZH)
Adres
Marinevliegkamp 356 Unit 46

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier