Bedrijvengids

Dutch Drone Shots

Dutch Drone Shots
Contactpersoon:
Andy van der Hoff

Wij bij Dutch Drone Shots zijn vooral gefocust op de wensen van de klant. Wij zullen die dan ook zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Wij zullen daarna ook de foto’s en video’s professioneel bewerken. Ook zullen wij de bestanden opsturen via ‘’WeTransfer’’ en we zetten de bestanden ook op een USB-Stick en sturen we naar u op.

Voor Luchtfoto’s/video’s gebruiken wij de ‘’Dji Phantom 4 Pro v2.0’’. Deze drone schiet erg mooie beelden met zijn 4K camera. Voor Inspecties gebruiken wij de ‘’Dji mini 2’’. Deze drone heeft ondanks zijn kleine formaat een geweldige camera. Door de kleine formaat van de drone kan je bijna overal filmen. Ook heeft de drone een inzoomfunctie waardoor je op afstand meer kan zien.

Ook hebben wij ons A2 EASA dronebewijs gehaald. Daardoor zijn wij gecertificeerd om onder die drone regelgeving te vliegen. Wij zullen ook bij elke vlucht een zorgvuldige vluchtvoorbereiding doen zodat we de risico’s kunnen minimaliseren.

Telefoon:
0611384851
Plaats:
Dordrecht

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.