Flight Deck Insurance

Flight Deck Insurance
Contactpersoon
Aukje Engel
Categorie

Flight Deck Insurance is expert op het gebied van Drone Verzekeringen!

Flight Deck Insurance is inmiddels marktleider in Nederland als het gaat om zakelijke Drone Verzekeringen, en daar zijn we super trots op!

Leden van DCRO en de KNVvL leden bieden wij 5% premiekorting.

Tot onze klantengroep behoren Nederlandse en Internationale operators, bouwers, opleiders, verenigingen, overheidsinstanties & verzekeraars. Daarnaast begeleiden wij scholen in het afsluiten van de juiste Drone verzekeringen voor hun school, leraren en scholieren.

Wij werken met meerdere luchtvaart verzekeraars samen en kunnen de laagste premies aanbieden voor het verzekeren van uw eigen apparatuur, maar ook voor gehuurde of geleende apparatuur, ook voor een korte periodes!

De verplichte WA verzekering is bij ons in alle limieten af te sluiten en voldoen aan 785/2004. Beroepsaansprakelijkheid, Privacy Invasion en Data loss zijn standaard mee te verzekeren.

Daarnaast adviseren bieden wij een All-risk dekking voor de apparatuur inclusief: Brand, Diefstal, Eigen schade (Casco en Technische defecten), Fly-Away, Reisdekking, Vermissing en eventuele extra kosten die bij schade kunnen ontstaan.

De All-risk Dekking is ook van toepassing op huurapparatuur, in de auto, thuis, op reis en in het openbaar vervoer.

In de meeste reisverzekeringen is uw drone en apparatuur uitgesloten, alsmede in de inboedelverzekering, onze dekking is dus een ideale oplossing!

Sinds 2021 kunnen ook gewone camera's en andere randapparatuur worden meeverzekerd op de gronddekking van de drone polis, hetgeen ook weer een voordeel kan opleveren t.o.v. uw premie van de gewone bedrijfs of particuliere elektronicaverzekering op de inboedelpolis.

Tot slot staan wij onze klanten bij in de schadeafhandeling.

Ons team staat voor uw klaar!

Telefoon
06-46135279
Plaats
Arnhem
Adres
Koetsierwaard 16

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier