Bedrijvengids

Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Het NLR kan als erkende keuringsinstantie uw RPAS technisch beoordelen en de benodigde opleidingen verzorgen voor het verkrijgen van een ROC ten behoeve van beroepsmatige RPAS operaties.

Het NLR is de eerste erkende Nederlandse keuringsinstantie voor het individueel technisch beoordelen van RPAS toestellen. Een technische beoordeling is benodigd voor het verkrijgen van een acceptatierapport waarmee het Speciaal Bewijs van Luchtwaardigheid (S-BvL) kan worden aangevraagd. Verder kan het NLR voorzien in de verplichte theorie- en praktijkopleiding voor het verkrijgen van het Remotely Piloted Aircraft Licence (RPA-L). Ten slotte kan het NLR, indien gewenst, ondersteuning bieden bij het opzetten van het Operationeel Handboek (OH) en een proeftoetsing daarvan.

Plaats
Amsterdam
Adres
Anthony Fokkerweg 2
Bevoegdheden
ROC

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!