Bedrijvengids

Skytools

Skytools
Contactpersoon:
Elise van Essen

Drones en randapparatuur huren of leasen: bij Skytools kunt u terecht voor de nieuwste apparatuur en 24 uurs ondersteuning.

Drones, drone techniek, randapparatuur, de opleiding tot dronepiloot, het certificerings-traject tot ROC-houder en de regelgeving rond het gebruik van drones ontwikkelen zich pijlsnel. Maar Skytools is net iets sneller dan pijlsnel. Huur uw drone en randapparatuur daarom bij Skytools. Die voldoet altijd aan de nieuwste eisen en levert u bovendien exact de juiste drone voor uw opdracht. Kortom, de nieuwste techniek tot uw beschikking zonder grote investeringen te hoeven doen.

Voor de professionele dronegebruiker, de ROC-houder of ROC-light piloot, onderhouden, leasen en verhuren wij bij Skytools de nieuwste apparatuur. U krijgt bij ons direct professioneel advies over de meest geschikte drones en randapparatuur voor uw project. Bovendien zijn we 24 uur per dag beschikbaar voor technische ondersteuning.

Skytools is de vaste dronepartner voor grote bedrijven en overheden. Wie leased bij Skytools is altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit en 100% facilitering, service, advisering en ondersteuning. Uw aanvraag voor leasemogelijkheden wordt binnen 24 uur beantwoord met een persoonlijk advies en een voorstel op maat.

Skytools: your partner in the sky!

Telefoon:
+31186604497
Plaats:
Heinenoord
Adres:
Sikkel 22A

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.