Bedrijvengids

SPOOK!

SPOOK!
Bedrijfsnaam:
SPOOK!
Contactpersoon:
Dhr. Sander Houssin

Big Data Mining door helicopterview en Big Data Analysis met de voeten op de grond.

SPOOK! is een jonge onderneming maar heeft aan boord een professionele crew die kan steunen op jarenlange ervaring in de sector. Met vereende krachten en bijgestaan door Artificiële Intelligentie zijn wij gespecialiseerd in industriële, openbare en bouwkundige inspecties, monitoring, opmetingen, mapping, datacollectie en visualisaties met behulp van onbemande vliegtuigen of drones.

SPOOK! levert professionele luchtfoto’s en zal met plezier de verzamelde data rapporteren, SPOOK! is ook een inspectiebedrijf dat vluchten uitvoert in de buurt van moeilijk bereikbare structuren, objecten en gebouwen.

We maken gebruik van de modernste hightech hardware in de vorm van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) en we worden hierbij ondersteund door op maat ontwikkelde en vooral dagelijks efficiënter wordende Artificiële Intelligentie.

Ondersteund door technologie speurt SPOOK! vanuit de lucht naar diverse vormen van gemeten sensordata en beeldmateriaal, waarmee al tijdens de vlucht zelf een eerste beperkte realtime analyse gemaakt wordt. Nadien laat onze Artificiële Intelligentie zijn deeplearning algoritme los op al die gegevens en zorgt er zo voor dat alle gegevens maximaal geïnterpreteerd worden op een manier die voor mensen begrijpelijk is.

Website:
Telefoon:
+3251792095
Plaats:
Roeselare (België)
Adres:
Industrieweg 45, unit 3 & 4

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.