Bedrijvengids

Vortex Technology Services

Vortex Technology Services
Contactpersoon:
Ruben de Lange

Vortex Technology Services biedt consultancy en ondersteuning op het gebied van professioneel gebruik van onbemande luchtvaartuigen (drones).

Middels onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij bedrijven en organisaties bij een gestroomlijnde en veilige implementatie van drones binnen hun vakgebied en zoeken wij, in samenspraak met u, de beste oplossing voor uw probleem.

Wij werken met ervaren specialisten en kunnen daardoor een uitgebreid pakket aanbieden. Of het nu gaat om vragen over de wet- en regelgeving, vluchtvoorbereiding, het ontwikkelen van complexe vluchtplannen of vragen over de werking van verschillende payloads, wij helpen u verder.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze specialisten kennen de risico's voor de inzet van drones binnen bijvoorbeeld industrie- en havengebieden en kijken samen met u naar maatregelen om de risico's aanvaardbaar te maken. Samen werken wij aan een veilige werkomgeving zowel in de lucht als op de grond.

Vortex Technology Services biedt onder andere:
- Volledige implementatie van drones binnen uw organisatie
- Advies over de wet- en regelgeving
- Technisch advies
- Ondersteuning en advies bij operationele planning
- Risicomanagement
- Technische keuring van materiaal
- Crew services (piloot, RT, payload operator)
- Onafhankelijk onderzoek en rapportage
- Cursus en training

Telefoon:
+31653649050

Deze bedrijvengids voor de drone-sector is een initiatief van Dronewatch. Aan de gegevens in deze gids kunnen geen rechten worden ontleend.
Bent u een bedrijfseigenaar en wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact op.