Colofon

Dronewatch.nl werd in 2014 opgericht door Wiebe de Jager en is sindsdien in het Nederlandse taalgebied uitgegroeid tot de best gelezen website over drones, toepassingen van drones, technologische ontwikkelingen op het gebied van onbemande luchtvaart en regelgeving. In 2018 kwam er ook een Engelstalige editie van Dronewatch beschikbaar (Dronewatch.eu).

Dronewatch brengt dagelijks afwisselende berichten, met een positief-kritische insteek. Deze website wordt maandelijks door tienduizenden droneliefhebbers en stakeholders uit de sector bezocht, niet alleen uit Nederland en België, maar ook daarbuiten. Alhoewel we de grootste zorgvuldigheid betrachten bij het schrijven van onze reviews en artikelen, kunnen we niet juridisch verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Voor de exploitatie van Dronewatch.nl zijn we afhankelijk van advertentie-inkomsten. Naast banners publiceren we ook met enige regelmaat advertorials (gesponsorde artikelen), die herkenbaar zijn door de toevoeging #adv. Sommige artikelen bevatten bovendien zogenaamde affiliate links. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van gesponsorde artikelen en niet-commerciële gastbijdragen ligt nimmer bij Dronewatch. Op al onze content rust copyright.

Social media

Wij geloven in interactie met onze lezers en zijn daarom goed vertegenwoordigd op social media. Je vindt ons op FacebookTwitterLinkedIn en Youtube. In totaal heeft Dronewatch ruim 25.000 volgers op social media.

Adverteren en samenwerken

Dronewatch biedt de mogelijkheid om te adverteren voor producten, diensten, events en vacatures. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Onze focus ligt op content marketing, maar vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen.

  • Minstens 100.000 pageviews per maand
  • Ruim 25.000 volgers op social media
  • Meer dan 5.000 opt-in abonnees op de nieuwsbrief

Het profiel van onze bezoekers: mannen (80%) en vrouwen (20%) met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en België.

Referenties en partnerships

In de afgelopen jaren heeft Dronewatch  promotionele campagnes verzorgd voor uiteenlopende partijen, waaronder Rijkswaterstaat, Space53, Koninklijke NLR, DJI, Yuneec, AirHub, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, en vele anderen.

Hoofdredacteur: Wiebe de Jager
Dronewatch is een uitgave van Treveri, gevestigd te Renkum.

Bekijk de advertentiemogelijkheden | Neem contact op

Kijk ook eens op onze zustersites: dronewatch.eudronepilots.nl en vliegjedroneveilig.nl.

Oprichter/uitgever

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo’s maken. Wiebe is gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een vergunning voor de Specific categorie. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma ‘Drone Masters’.

 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier