Colofon

Dronewatch werd in 2014 opgericht door Wiebe de Jager en is sindsdien in het Nederlandse taalgebied uitgegroeid tot de best gelezen website over drones, toepassingen van drones, technologische ontwikkelingen op het gebied van onbemande luchtvaart en regelgeving. Van Wiebe de Jager verschenen tevens twee boeken over dronefotografie en het maken van dronevideo’s. Dronewatch levert ook diensten op het gebied van luchtfotografie en -film en beschikt daartoe over alle noodzakelijke certificaten en vergunningen. Tot onze opdrachtgevers behoren partijen als National Geographic Traveler en het NBTC. Tijdens de World Solar Challenge 2017 verzorgde Dronewatch luchtopnamen van de verrichtingen van Solar Team Twente.

Dronewatch brengt dagelijks afwisselende berichten, met een positief-kritische wijze insteek. Deze website wordt maandelijks door tienduizenden droneliefhebbers en stakeholders uit de sector bezocht, niet alleen uit Nederland en België, maar ook daarbuiten.

Hoofdredacteur: Wiebe de Jager, wdejager at dronewatch punt nl.
Dronewatch is een uitgave van Treveri, gevestigd te Den Haag.

Bekijk onze advertentiemogelijkheden

Neem contact met ons op

Kijk ook eens op onze zustersites: dronepilots.nlhandboekdronefotografie.nl, dronevideosmaken.nlvliegjedroneveilig.nl, en pixair.nl.