Colofon

Dronewatch werd in 2014 opgericht door Wiebe de Jager en is sindsdien in het Nederlandse taalgebied uitgegroeid tot de best gelezen website over drones, toepassingen van drones, technologische ontwikkelingen op het gebied van onbemande luchtvaart en regelgeving. Van Wiebe de Jager verschenen tevens twee boeken over dronefotografie en het maken van dronevideo’s. Dronewatch levert ook diensten op het gebied van luchtfotografie en -film en beschikt daartoe over alle noodzakelijke certificaten en vergunningen. Tot onze opdrachtgevers behoren partijen als National Geographic Traveler en het NBTC. Tijdens de World Solar Challenge 2017 verzorgde Dronewatch luchtopnamen van de verrichtingen van Solar Team Twente.

Dronewatch brengt dagelijks afwisselende berichten, met een positief-kritische insteek. Deze website wordt maandelijks door tienduizenden droneliefhebbers en stakeholders uit de sector bezocht, niet alleen uit Nederland en België, maar ook daarbuiten. Alhoewel we de grootste zorgvuldigheid betrachten bij het schrijven van onze reviews en artikelen, kunnen we niet juridisch verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Voor de exploitatie van Dronewatch zijn we afhankelijk van advertentie-inkomsten. Naast banners publiceren we ook met enige regelmaat advertorials (gesponsorde artikelen), die duidelijk herkenbaar zijn door de toevoeging ‘#adv’. Sommige artikelen bevatten bovendien zogenaamde affiliate links. We behouden ons het recht voor om commercieel getinte pers- en nieuwsberichten van Nederlandse en Belgische bedrijven te anonimiseren.

Hoofdredacteur: Wiebe de Jager, wdejager at dronewatch punt nl.
Dronewatch is een uitgave van Treveri, gevestigd te Den Haag.

Bekijk onze advertentiemogelijkheden

Neem contact met ons op

Kijk ook eens op onze zustersites: dronepilots.nlhandboekdronefotografie.nl, dronevideosmaken.nl en vliegjedroneveilig.nl.

Volg Dronewatch op Facebook | Twitter | LinkedIn

Oprichter/uitgever

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo’s maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma ‘Drone Masters’.