Adviesgesprek EU regelgeving voor drones

Op 31 december 2020 wordt er nieuwe Europese regelgeving ingevoerd voor drones. Dat brengt flink wat veranderingen met zich mee voor dronevliegers en organisaties die al drones inzetten, of erover denken om met drones aan de slag te gaan.

De nieuwe regelgeving is echter complex en brengt flink wat vragen met zich mee. Daarom biedt Dronewatch een nieuwe dienst aan: een adviesgesprek over de EU regelgeving voor drones.

Tijdens dit gesprek van een dagdeel (naar wens in de ochtend of op een middag) komt Wiebe de Jager van Dronewatch bij je langs. Hij geeft eerst een uitgebreide presentatie met uitleg over de huidige en aankomende regelgeving en het overgangstraject. Daarna kunnen jij en je collega’s vragen stellen, zowel over de regelgeving als allerlei praktische vragen over de inzet van drones. Na afloop krijg je nog een email met links naar achterinformatie die voor jouw situatie relevant is.

Onderwerpen die aan bod komen: uitleg over de Open categorie en Specific categorie, de overgangsregeling voor ROC-light en ROC houders, het verschil tussen legacy drones en CE label drones, wat komt er in de praktijk kijken bij de bedrijfsmatige inzet van drones, en nog veel meer.

De kosten bedragen € 495,- exclusief btw en exclusief reiskosten à € 0,35 ct/km. Sessies buiten de Randstad in overleg.

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

    Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

    Open nieuwsbrief aanmeldformulier