Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ADW Hybrid 2021

18 januari 2022 - 20 januari 2022

ADW Hybrid 2021 wordt een hybride event, dat zowel live als online te bezoeken is. Drie dagen lang is er een uitgebreid inhoudelijk programma met live en online matchmaking mogelijkheden. Nieuw zijn de online speed netwerk sessies, die live het netwerken nabootsen in een online omgeving. Er zullen 2 podia zijn waar het programma dagelijks live wordt gestreamd voor de online bezoekers. De EASA High Level Conference on Drones wordt gehouden op 18 en 19 januari en de Commercial UAV EXPO Europe op 19 en 20 januari.

Zoals voorgaande jaren, zal Amsterdam Drone Week nauw samenwerken met de mobiele operators, GSMA, luchtverkeersleiders CANSO en GUTMA, de Europese Commissie, verschillende Europese steden verenigd in het EIP-SCC netwerk, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, lokale luchtvaartautoriteiten en ruimtevaartbedrijven zoals EASA, CAAS, FAA, NASA en NLR. En voor de eerste keer dit jaar zal ook de European Automobile Manufacturers’ Association (ACEA) deelnemen aan het evenement.

EASA High Level Conference on Drones


Het hoofdthema van de EASA High Level Conference on Drones wordt ‘UAM becoming a reality’. De hoofd onderwerpen zijn: Multi-Level Governance of Urban Skies; Integratie van nieuwe toetreders in Urban Airspace en U-space-ATM integratie; Mobiliteit Hubs: drone & eVTOL landingsplaatsen en vertiports. Ook zal de uitkomst van de EASA studie over sociale acceptatie en de status van de implementatie van de belangrijkste resultaten ter discussie komen. Verder zijn er presentaties en discussies over concrete projecten. Aangevuld met technische en educatieve sessies, workshops, en ronde tafel sessies over onder andere de toepassing van de richtlijnen voor ontwerpverificatie van UAS, technische richtlijnen voor vertiports, counter drone technologie en U-Space technologie implementatie.

Commercial UAV Expo Europe


ADW Hybrid wordt tegelijkertijd georganiseerd met Commercial UAV Expo Europe. Op 19 en 20 januari 2022 zullen alle partijen vanuit de verticale industrieën zichzelf presenteren op de beursvloer. Voor bezoekers is er een inhoudelijk programma over drones in de bouw, pakketbezorging, energie, agricultuur, infrastructuur & transport, publieke veiligheid & nooddiensten en landmetingen.

Amsterdam Drone Week agenda 2021 en 2022


Voorafgaand aan ADW Hybrid 2021 zijn twee ADW online Industry updates gepland. De eerste Industry update staat 1 juli op de agenda en gaat over Urban Air Mobility en de rol van steden met in de middag een Nederlands programma over de Nederlandse Drone Agenda. Op 9 september staat de tweede Industry update op de agenda waarbij we inzoomen op Amerika in nauwe samenwerking met Commercial UAV Expo Americas. De ADW Hybrid 2022 editie is weer eind 2022, van 29 november tot 1 december 2022. Voor meer informatie bezoek: www.amsterdamdroneweek.com.

Gegevens

Begin:
18 januari 2022
Einde:
20 januari 2022
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.amsterdamdroneweek.com

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps