Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brainstorm erecode voor dronevliegers in Waddengebied

28 juni 2019 @ 09:30 - 12:00

Meedenken over erecode dronevliegen in het Waddengebied?

De beheerders van het Waddengebied werken aan een erecode voor dronevliegers voor de natuurgebieden in en bij de Waddenzee. Met de watersporters in het Waddengebied is goede ervaring met zo’n aanpak. Er wordt een beroep gedaan op kennis en kunde van de mensen zelf om beschermen van de natuur en het beleven ervan in balans te houden.

Aan Programma naar een Rijke Waddenzee (PRW) is gevraagd een erecode te formuleren. En te publiceren voor de zomervakantie 2019. Het programma doet dit graag in samenspraak met betrokkenen en (ervarings)deskundigen.

Op vrijdagochtend 28 juni 2019 is hiervoor een brainstormsessie in Leeuwarden. We missen voor de brainstorm nog enkele dronevliegers die hun ervaring met het gebied en dronevliegen in kunnen brengen. Tijdens de bijeenkomst zal de erecode in tekst en beeld zo ver als mogelijk worden geformuleerd. Daarna verzorgt PRW de opmaak en verspreiding, zelf en door de beheerders in het Waddengebied.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan bij Gretha Verbeek (g.verbeek@minlnv.nl). Zij zal dan praktische informatie over de bijeenkomst toesturen. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Michiel Firet (m.firet@staatsbosbeheer.nl, tel 0612961898). Meer informatie over PRW vind je op www.rijkewaddenzee.nl.

Gegevens

Datum:
28 juni 2019
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Rijkswaterstaat locatie Leeuwarden
Zuidersingel 1
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Programma naar een Rijke Waddenzee
Bekijk de site van Organisator