Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Commercial UAV Expo Americas 2021

7 september 2021 - 9 september 2021

Commercial UAV Expo Americas is de toonaangevende handelsbeurs en conferentie van Noord-Amerika die zich richt op de integratie en exploitatie van commerciële UAS met meer exposanten dan enig ander commercieel drone-evenement.

De volgende sectoren komen aan bod: Bouw; Drone-bezorging; Energie en nutsvoorzieningen; Bosbouw en landbouw; Infrastructuur en transport; Mijnbouw; Openbare veiligheid en hulpdiensten; Veiligheid; en Landmeten en mapping.

Het conferentieprogramma behandelt onderwerpen als de uitdagingen en kansen die COVID-19 biedt, ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, veilige integratie van UAS in het luchtruim en disruptieve UAS-technologieën.

De programmering omvat ook verticale industriesessies die de uitdaging en kansen aanpakken die uniek zijn voor elke branche, evenals best practices voor veilige en effectieve drone-integratie en -operaties.

Het evenement trekt gekwalificeerde eindgebruikers uit de verticale industrie, leiders die de veilige integratie van UAS in het luchtruim bevorderen, pioniers op het gebied van oplossingen en meer, wat zorgt voor ongeëvenaarde netwerken.

Exposities tonen de allerbeste UAS van ’s werelds beste leveranciers van oplossingen, waardoor een efficiënte manier wordt geboden om oplossingen te kwalificeren en te vergelijken.

Commercial UAV Expo Americas wordt gepresenteerd door Commercial UAV News en georganiseerd door Diversified Communications, een wereldwijde evenementenproducent die ook Commercial UAV Expo Europe (Amsterdam, Nederland), GeoBusiness Show (Londen, VK) en Geo Week organiseert, die bestaat uit International Lidar Mapping Forum, SPAR 3D Expo & Conference en AEC Next Expo & Conference.

Gegevens

Begin:
7 september 2021
Einde:
9 september 2021
Site:
http://www.expouav.com

Locatie

The Mirage
3400 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, Verenigde Staten

Organisator

Diversified Communications